HU EN DE

Üzemegységeink

Üzemegységeink

Varroda, szériázó-modellező szabászat, steppelő és melegbélés-gyártó üzem - Hajdúböszörmény

Székhelyünkön 30 munkatársunk végzi a készre gyártást. Ipari gyorsvarrógépek, ragasztó-hegesztőgépek, vasalóprések segítik munkájukat (SIRUBA, PFAFF, DÜRKOPP, FLATLOCK). Használunk különböző speciálgépeket is. A tolltöltő technológiával kiegészülve saját magunk végezzük a kabátok, babazsákok, hálózsákok tollal való megtöltését.

Hajdúböszörményi telephelyünkön nem csak gyártás folyik, hanem innen irányítjuk a többi telephelyen folyó munkát is. Itt rendeztük be logisztikai központunkat, valamint korszerű késztermék-raktárunkat. Munkánkat számítógépes informatikai rendszer segíti.

M + Z 2000 Kft. hajdúböszörményi üzemegység

Szériázó-részlegünkben a legkorszerűbb 3D-s szériázó-modellező rendszerekkel (Gerber, Opti-Tex) készülnek el a szabás alapját képező sablonok és felfektetések. Szakirányú végzettségű munkatársaink minden megrendelői igényt maradéktalanul kielégítenek. Szabászati üzemegységünk 17 fővel biztosítja üzemegységeinknek és partnereinknek a folyamatos termeléshez szükséges szabványellátást.

Melegbélés-gyártó üzemegységünkben három nagyteljesítményű steppelőgéppel és egy 330 centiméter hasznos szélességű hímző-steppelő géppel dolgozunk. 90 és 94 collos hasznos szélességű berendezéseinkkel kiváló minőségű készárut állítunk elő, a számítógépes vezérlésnek köszönhetően bármilyen mintát elkészítünk. Áraink kialakításánál lényeges szempont, hogy a megrendelő mit biztosít a gyártáshoz. Ha a vevő úgy igényli, akkor mi gondoskodunk kiváló minőségű hazai kellékanyagokról, de lehetőség van arra is, hogy hozott alapanyagokból tiszta bérmunka formájában állítsuk elő a kért terméket.

Varroda - Hajdúnánás

Hajdúnánási üzemegységünkben 40 kollégánk dolgozik. Ipari gyorsvarrógépek, ragasztó-hegesztőgépek, vasalóprések segítségével végzik a készre gyártást. Korszerű és a szakmai követelményeknek megfelelő berendezések biztosítják a zavartalan munkát (SIRUBA, PFAFF, DÜRKOPP, FLATLOCK). Itt is megtalálhatók a minőségi termeléshez szükséges különböző speciálgépek. Ez a telephelyünk a böszörményihez hasonló, önálló munkát végez.

M + Z 2000 Kft. hajdúnánási üzemegység

További üzemegységeink

Három kisebb műhelyt üzemeltetünk Földesen, Pátrohán és Szabolcsveresmarton, ahol összesen több mint 60 munkatársunk dolgozik. Üzemegységeinkben szintén készre gyártás folyik, amihez a korszerű gyorsvarrógépek és speciálgépek rendelkezésre állnak. Ezek a varrodáink is teljesen önálló munkát végeznek.

M + Z 2000 Kft. pátrohai üzemegység