HU EN DE

Referenciáink

Referenciáink

A hazai piacon az Adidas Budapest Kft., az EGO Sport Hungária Kft., valamint a Budmil Rt. részére dolgoztunk. Több éven keresztül folyamatosan gyártottunk számukra sportruházatot: szabadidőruhát, shortokat, nadrágokat, pulóvereket, mellényeket, pólókat, mezeket. Sajnos, ezeket a termékeket ma már a Távol-Keleten gyártják.

Magyarországon beszállítói vagyunk nagy állami cégeknek, akiknek férfi, női bélelt kabátokat, nadrágokat, esővédőket, pamutalsókat szállítunk negyedévente. A Belügyminisztérium részére gyakorló ruhákat, pulóvereket, akciómellényeket, szabadidő-ruhákat, a Honvédelmi Minisztérium részére pedig málhamellényt és málhazsákot, gyakorló zubbonyokat, esővédőket gyártunk rendszeresen.

M+Z 2000 Kft. sportruházat

Svájci partnerünknek francia alapanyagból különböző típusú munkaruhákat készítünk (pl.: saválló, antisztatikus, lángálló ruházati termékek). Korábban dolgoztunk a Bardusch, a Flory, az Henry Duvillard és a Klepper számára is. A salzburgi székhelyű Moser cégnek női ruházatot gyártottunk.

Természetesen a termékek hímzését, filmnyomását szintén vállaljuk. A kiváló minőségű alapanyagokhoz a megfelelő kellékezést az YKK, a COATS, a SALMI világcégek termékei biztosítják, melyek magyar képviseleteivel az elmúlt évek folyamán szoros együttműködést alakítottunk ki.

Várjuk szíves megkeresésüket, amennyiben a fent leírtak alapján beleillünk az elképzeléseikbe. Komoly szakmai és technológiai hátterünk biztosítja partnereink és leendő ügyfeleink magas szintű kiszolgálását.