HU EN DE

Filozófiánk

Filozófiánk

Minőségpolitikánk

Piaci helyzetünk javításának - ezáltal munkahelyünk megtartásának - előfeltétele vevőink elégedettsége, amely termékeink kifogástalan minősége révén érhető el. Célunk, hogy eddigi piaci pozíciónkat megőrizve és megerősítve továbbra is biztos beszállítói legyünk megrendelőinknek. A minőségi követelményeket minden munkaterületen feltétlen érvényesítjük. Vállalatunk beszállítóitól is elvárja és megköveteli a kifogástalan termékminőséget.

Legfontosabb minőségpolitikai célkitűzésünk javítani és erősíteni:

Az M + Z 2000 Kft. vezetése a katonai minőségpolitikai célok megvalósítása érdekében:

M + Z 2000 Kft. minőségbiztosítás

Vállalatunk 1999-től ISO 9002:1994 szerinti minőségbiztosítási, napjainkban MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. A hon- és rendvédelmi szervezetek részéről jelentkező folyamatos igények teljesítése érdekében 2003-tól bevezettük a NATO AQAP 120:1995 normatív dokumentumnak megfelelő minőségirányítási rendszert. Az M + Z 2000 Kft. vezetése célul tűzte ki a magasabb szintű minőségi követelményeknek való megfelelést, ezért jelenleg a NATO AQAP 2110:2016 normatív dokumentumban meghatározott előírások szerint dolgozunk.

Humánpolitika

Az M + Z 2000 Kft. vezetése biztosítja, hogy azok a munkatársak, akiknek a munkája befolyásolja vállalatunk tevékenységének minőségét, megfelelő oktatásban, képzésben részesüljenek, valamint megfelelő készséggel, gyakorlattal és felkészültséggel rendelkezzenek. A folyamatainkba csakis olyan kollégákat vonunk be, akik alapképzettségükben és szakképzettségükben eleget tesznek a munkakörrel szemben támasztott szakmai követelményeknek, és ismereteiket a gyakorlatban is igazolták.

M + Z 2000 Kft. humánpolitika

Munkatársainktól elvárjuk, hogy a szakmai és a munkájukkal kapcsolatos minőségügyi ismereteiket folyamatosan fejlesszék. E cél elérése érdekében a hatósági, szakmai előírásokhoz, a belső igényekhez és a kínálkozó lehetőségekhez illeszkedő, folyamatosan aktualizált képzési tervet készítünk, valamint meghatározzuk a különböző munkakörökkel szemben támasztott továbbképzési elvárásokat.